Количка

Andy and Aya December

ЧУДЕН СЪН С ЧУДНА КАУЗА

10 лв. от всеки закупен матрак през декември
ще бъдат дарени на Академия за глухи деца "Анди и Ая".


Академията 

"Анди и Ая" е създадена през 2017 г. с основна мисия да осигури качествено образование за глухите деца, да подпомага пълноценната им интеграция в обществото и да развива култура на разбиране и приемане на хората от глухата общност в България. Над 40 деца от всякакви възрасти се обучават в Академията.


Чудните деца

Децата с увреден слух от Академия "Анди и Ая" посрещат всеки чуден ден с жестове. Този месец можеш да учиш заедно с нас техния език, за да ти разкажат за своите мечти, игри и приятели.

СТАНИ ЧАСТ ОТ КОЛЕДНАТА МАГИЯ

Избери своя матрак днес - присъедини се към голямото семейство на isleep и дай своята подкрепа за каузата на глухите деца в България!

Академията е мястото, където децата като Боби, Санди и Ванеса развиват талантите си и растат заобиколени от своите приятели и връстници. Там те посрещат всеки нов ден, следват мечтите си и се чувстват свободни да общуват.

Средствата от кампанията ще бъдат вложени в развитието на децата в областта на роботиката, компютри и комуникационни умения, привличане на допълнителни специалисти, повишаване на квалификацията на преподавателите, разработване на нови методики за обучение, закупуване на оборудване и помощни средства, разработване на образователни ресурси и материали.