isleep CLUB - твоето място за специални оферти, персонализирани отстъпки и изненади


Що е то isleep CLUB?

Създадохме isleep club за лоялни клиенти като жест и благодарност, че избират нашите продукти отново и отново. На страниците на клуба всеки регистриран клиент получава ежемесечни специални оферти и кодове за отстъпка, неналични никъде другаде. Клубните промоции включват допълнителни отстъпки за избрани продукти от портфолиото, лизингови оферти и други предложения, подбрани специално за теб.


Какво печелиш?

Клубните отстъпки не могат да се видят извън профила ти в isleep CLUB. Само ако си регистриран потребител ще можеш да се възползваш от допълнителните отстъпки, които предлагаме. Всички ваучерни кодове са индивидуални и могат да се използват в магазинната мрежа на нашите 300+ партньори в цялата страна, както и в избрани онлайн магазини.

Например, през целия месец май, можеш да вземеш иновативен матрак EcoSpring с 15% отстъпка.


Този италиански модел съчетава ядро от индивидуално опаковани пружини Pocket   Spring, обгърнато в стабилизиращи слоеве от еластична, мемори и профилирана   пяна. Височината от 30 см позволява равномерно разпределение на тежестта и  комфортен сън във всяка позиция.

Текстилът на матрака е от ново поколение, в   чиято разработка е вложена 45% рециклирана пластмаса, събрана при   почистване на океаните. Производството включва само механични методи за събирането и обработката на пластмасата и не използва химични процеси.   Текстилът е обработен за допълнителна мекота и е антиалергичен и нежен към кожата.


Как да участваш?

Лесно е! Регистрирай се с имейл и вече си в клуба! Ако дадеш своето съгласие за получаване на бюлетин, ще те информираме навреме за предстоящите промоции за месеца и ще имаш време да се възползваш на максимум от предложенията. Можеш да оттеглиш своето съгласие по всяко време като влезеш в  профила си и отидеш в меню Бюлетин. Също така, ако вече си регистриран и не си се включил в бюлетина, можеш лесно да се запишеш с няколко клика. 


Очакваме те!