media

iSleep подкрепя образованието на деца с увреден слух

  • Публикувано от : Isleep
  • Nov 08, 2018
  • Категория: Новини
  • Коментари: 0

В iSleep зад всичко, което ни определя като компания и ценности – иновативния продуктов дизайн, новите технологии и умните решения, на първо място стои екип от хора, имали шанса да развият потенциала и знанията си.

Ние вярваме, че такъв шанс за развитие трябва да получи всяко дете – чрез достъп до добро образование. Затова iSleep подкрепя Академията „Анди и Ая”, в която деца с увреден слух учат и се вдъхновяват чрез преживяване и игра.

Академията “Анди и Ая” е създадена през 2017 г. и основната й мисия е да бъде място, където децата да развиват личния си потенциал, да се вдъхновят и, не на последно място - да придобият увереност и самочувствие.

Академията се управлява от социалното предприятие Deaf Kids Power в партньорство с Фондация „Заслушай се“. Фондацията е създадена през 2014 година и развива активна застъпническа дейност за намирането на иновативни решения за равен достъп до информация и комуникация за глухите хора. Deaf Kids Power е социално предприятие, създадено през 2017, което се фокусира върху разработването на иновативни образователни практики.

Академията прилага иновативни образователни подходи, които развиват комуникативните умения и логическото мислене на децата. Към момента в Академията се обучават близо 30 деца – една част са на индивидуално обучение, а друга част посещават групови занятия. Груповите занятия се провеждат в две възрастови групи – предучилищна (4-6 години) и начален курс (1-4 клас). Предвижда се и формирането на групи от ученици в прогимназиален и гимназиален курс.

Ние, от iSleep, заставаме зад каузата всяко дете да има равни възможности с връстниците си и да може да постигне мечтите си. Затова с всеки закупен бебешки матрак от iSleep*, ние ще ви подарим книжка от серията „Приключенията на Анди и Ая", която разказва как чрез общуване и приемане да открием, че нещата, които ни обединяват са много повече от разликите помежду ни.

Обучението в Академията се заплаща само частично от родителите и се субсидира от дарения и допълнителна търговска дейност – продукти с кауза на Deaf Kids Power. Събраните дарения и приходите от продукти с кауза се инвестират целево в развитието на Академията – привличане на допълнителни специалисти, повишаване на квалификацията на преподавателите, разработване на нови методики за обучение, закупуване на оборудване и помощни средства, разработване на образователни ресурси и материали.

Може да дарите средства за каузата на сайта на Deaf Kids Power

Разгледайте бебешки матрак Baby Puzzle

* Книжката подарък се разпространява при закупуване на бебешеки матрак Baby Puzzle в следните магазини: Хиполенд София - жк. “Надежда”; Хиполенд - жк. “Люлин” (магазин Metro); Хиполенд София - жк. “Люлин” (Mega Mall Sofia); Хиполенд София - Bulgaria Mall; Хиполенд София - бул. “Сливница”; Хиполенд София - The Mall; Хиполенд - жк. “Младост”; Хиполенд Пловдив - Plovdiv Mall; Хиполенд Пловдив - (магазин Metro); Бебешки магазин Дундьо; Бебешки и детски магазин Аveroom; Бебешки магазин Вис Виталис - бул. “Александър Стамболийски”; Бебешки магазин Вис Виталис - бул. “Симеоновско шосе”; Бебешки магазин Вис Виталис Пловдив; Чиполино София; Чиполино Пловдив; Бебешки и детски магазин Бамбино.
Коментари: 0
Няма коментари
Отговор

Вашият имейл адрес неможе да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани*

Категории

НАМЕРЕТЕ НИ ЛЕСНО И УДОБНО

НАМЕРЕТЕ НИ