media

КАК ДА ИЗБЕРЕМ МАТРАК

 • Feb 18, 2019
 • Коментари: 0

Често, при избор на обзавеждане, матракът и възглавницата остават на заден план. А именно тези продукти са важни, за да се постигне добра почивка и чрез нея - здраве и жизненост не само днес, но и в бъдеще. Върху покупката на матрак трябва да се гледа като на дългосрочна инвестиция, а правилната възглавница ще ви спаси от болки във врата и главата. Разнообразието на пазара е голямо и с няколко стъпки можете да се научите как едновременно да намерите висококачествен продукт и да не излизате от бюджета си.

Процесът на търсене

 1. Когато дойде моментът за търсене на матрак, е добре да отделите повече време, за да се разходите из мебелните магазини и да изпробвате колкото се може повече модели. Облечете си удобни дрехи и усетете матраците в позите, в които спите по принцип. Не се срамувайте и опитвайте различни твърдости и варианти. Ако имате партньор, вземете и него.
 2. Използвайте опита на консултантите в магазина. Споделете им, ако имате болки, чувствате дискомфорт по време на сън, предпочитате да спите на по меко или твърдо, дали обичате в стаята ви да е по-топло или по-хладно.
 3. Когато лежите на матрака настрани, помолете консултантът да погледне дали гръбнакът ви е напълно изправен.
 4. Изпробвайте различни модели матраци в комбинации с различни по височина и мекота възглавници, за да намерите най-добрата за вас.

Материалите и технологиите

Последните технологии в производството на продукти за сън позволяват в един матрак или възглавница да се съчетаят различни нива на комфорт, текстил и усещане. По този начин, чрез покупката на един продукт, получавате повече на оптимална цена.

За да изберете правилния матрак търсете:

 1. Различни слоеве и видове пяна: мемори пяна в калъфа или сърцевината, високоеластична пяна
 2. Текстили с охлаждащо, терморегулиращо, антибактериално действие
 3. Страната на производство
 4. Годините гаранция

За да изберете правилния матрак за вас, потърсете и възглавница с подходяща височина и твърдост за да бъде вратът ви изправен.

Допълнителните предложения

За да оптимизирате инвестицията си максимално, обърнете внимание и на допълнителните ползи от купуването на определена марка.

 1. Дългата гаранция ви гарантира качествени материали и по-дълго време, в което да се наслаждавате на вашата покупка, без да се притеснявате от деформация.
 2. Възможността за покупка на изплащане без лихва ви дава по-голям избор на продукти, ако някой от тях надхвърля предвидения ви бюджет.
 3. Безплатната доставка и гарантираната наличност са допълнително удобство за вас.

Продуктите на iSleep може да закупите с 0% лихва, без първоначална вноска и с 0 лв. допълнителни такси. Вижте моделите: https://isleep.bg/mattresses

Коментари: 0
Няма коментари
Отговор

Вашият имейл адрес неможе да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани*

Категории

НАМЕРЕТЕ НИ ЛЕСНО И УДОБНО

НАМЕРЕТЕ НИ