Service image

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Ние ще доставим вашите продукти до входната врата на дома ви напълно безплатно. Доставката ще бъде предварително уточнена с вас по телефона и ще бъде осъществена в удобно за вас време. В зависимост от деня и времето на поръчка доставката може да бъде извършена в рамките на 24 часа за София и на 48 часа за страната.

Матраците пристигат под формата на вакуумирано руло, което ги прави лесни за транспорт и съхранение. Рулирането на матраците се осъществява в контролирана среда и продуктите пристигат при вас напълно запазени и чисти – гаранция за здравословен сън.

Service image

16 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

Продуктите на iSleep се произвеждат от най-висок клас материали и текстили във водещи фабрики в Италия и Португалия. Иновативните технологии, вложени в изработката на матраците, обещават постоянен и оптимален комфорт по време на сън, нощ след нощ.

Всеки матрак iSleep има 16 години гаранция – доказателство за високо качество и дълготрайност, на които може да разчитате.

Service image

0% ЛИХВА

Добрият сън не може да чака. Купете сега своя нов матрак на изплащане и се възползвайте от преференциалните ни лизингови условия:

  • 0% лихва за целия период
  • 0 лв. първоначална вноска
  • 0% ГПР и допълнителни такси
  • 10 равни вноски за 10 месеца

Финансовата услуга се предоставя от Уникредит Лизинг. За да кандидатствате, е нужно да предоставите единствено лична карта, а одобрението се получава в рамките на 10 минути.

НАМЕРИ НИ ЛЕСНО И УДОБНО

НАМЕРИ НИ