Service image

25 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

Продуктите на iSleep се произвеждат от най-висок клас материали и текстили във водещи фабрики в Италия и Португалия. Иновативните технологии, вложени в изработката на матраците, обещават постоянен и оптимален комфорт по време на сън, нощ след нощ.

Всеки матрак iSleep има 25 години гаранция – доказателство за високо качество и дълготрайност, на които може да разчитате.

Service image

БЕЗПЛАТНА ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

Добрият сън не може да чака. Затова ние ще доставим експресно и безплатно избраните от вас продукти до дома ви. Доставката в София и областните градове се осъществява в рамките на 24 часа в работни дни и в събота, а в другите населени места в страната – по седмичен график.

Матраците пристигат на вакуумирано руло, което ги прави лесни за транспорт и съхранение. Рулирането се осъществява в контролирана среда и продуктите пристигат при вас напълно запазени и чисти – гаранция за здравословен сън.

Service image

0% ЛИХВА

Изберете своя нов мечтан матрак и го вземете още сега благодарение на специалната ни лизингова оферта:

  • 0% лихва за целия период
  • 0 лв. първоначална вноска
  • 0% ГПР и допълнителни такси
  • 10 равни вноски за 10 месеца

Финансовата услуга се предоставя от Уникредит Лизинг. За да кандидатствате, е нужно да предоставите единствено лична карта, а одобрението се получава в рамките на 10 минути.

НАМЕРЕТЕ НИ ЛЕСНО И УДОБНО

НАМЕРЕТЕ НИ