Количка

AYO - условия за връщане и гаранцияAYO - ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА И ГАРАНЦИЯ 


Вярваме, че ще сте щастливи от покупката си. Въпреки това, ако по някаква причина не сте доволни от своят продукт AYO и бихте искали да го върнете и да получите парите си обратно, моля прочетете условията по-долу.  Можете да поискате възстановяване на сумата от покупката в рамките на 60 дни от получаването на продукта.


Как са поискате връщане на парите?

  1. Свържете се с нашия екип на support@goayo.com, в рамките на предвиденото време, и заявете желанието си да върнете продукта.

  2. Ще получите инструкции как да върнете продукта.

  3. Ще очакваме да изпратите продукта към нас. 

!Имайте предвид, че отговорността за загубена пратка, по пътя й обратно към нас, е ваша.


След като върнатият продукт пристигне при нас, той ще бъде разгледан подробно. Върнатата стока трябва да е в оригинална опаковка и в идеално състояние(като нова). 


  1. Ще ви информираме дали желанието ви за връщане на стоката и възстановяване на сумата е удовлетворено или не.

  2. Ако искането е одобрено, в рамките на 5 работни дни връщането на парите ви ще бъде обработено и изпратено. Ще получите пълния размер на сумата, която сте заплатили за продукта.


В редки случаи, ако продуктът не е получен в състояние, което позволява повторното му опаковане, си запазваме правото да таксуваме допълнителни разходи за връщането на продукта в готово за продажба състояние. Тази такса може да е с размер до 20% от общата стойност на продукта.


Гаранция
AYO има 2 години гаранция в рамките на ЕС и 1 година гаранция в други държави по света.

Неизправни или повредени продукти

Влагаме много усилия, за да предложим висококачествен и изправен продукт. AYO е преминал през детайлен процес по проверка на качеството. В много редки случаи е възможно да получите дефектен или неизправен продукт. Ако това се случи, моля свържете се с нас на support@goayo.com като предоставите снимки и описание на дефекта, за да можем да се погрижим за вас. В повечето случаи, ще заменим неизправния продукт с чисто нов.

Забележка: Ако неизправността е причинена от неправилна употреба или съхранение, това не се счита за производствен дефект и в тези случаи няма да можем да заменим вашият AYO продукт или да ви предложим възстановяване на парите.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА AYO


Ръководство на потребителя на български език.ПРОИЗВОДИТЕЛ

Copyright 2016-2018, 2018 Novalogy Inc.

AYO е запазена марка на Novalogy Ltd.

www.goayo.com е собственост на Novalogy Inc.


Novalogy Inc.

340 S LEMON AVE #8535

WALNUT, CA 91789

UNITED STATES

info@goayo.com