Количка

Новини RSS Абонамент

17 May Какво знае Холивуд за съня?  5 филма, в които сънят е главният герой
0 598
Филмите (понякога) ти помагат да заспиш. Но какво се случва, когато сънят е главният герой във филма?Можем да се сетим за множество холивудски продукц..
19 Apr Как сънуват слепите хора?
0 1928
Припомни си последното нещо, което сънува. Вероятно в съзнанието ти изскачат ясни цветове, фигури и пейзажи, така както си ги виждал в истинския живот..
18 Mar Kakspim.bg: Играта на съня - как спят българите
0 967
Как спа? Сънят е игра, която играем всяка нощ, но не всеки път печелим. И тази година отбелязваме Световния ден на съня, който ни напомня за ползите о..
08 Mar Спи, бабо, за хубост! Сънят наистина ни прави по-красиви
0 1207
Ааа-а-ааах, красота… Онова, от което всички искаме да имаме “още малко”, но не сме сигурни как да си го набавим. Разнообразните козметични отвари и пр..
26 Feb Защо българите са по-неудовлетворени от останалите граждани на Европа?  Каква роля играе сънят?
0 993
Според проучване от 2022 г., средната оценка на удовлетвореността от живота на хората в Европейския съюз е 7.1 (от възможни 10). Цели 18 от общо 27 дъ..
15 Feb Как сериалите крадят съня ти?
0 1036
Приятели, Тhe office, Sex education или Анатомията на Грей… Всички имаме по един (или няколко) сериала, които са ни държали будни, просто защото не мо..
30 Jan 24% от българите спортуват редовно
0 607
Може би. Но връзката между физическата активност и качеството на съня са достатъчно дълго и дълбоко изследвани, за да вярваме, че това не е съвпадение..
18 Jan Как дрямката влияе положително на съня?
0 3448
Учудващо, един от най-поляризиращите въпроси в света на съня касае дневните дрямки. Според някои те са вредни, тъй като разместват режима ни на спане ..
03 Jan Фестивал на съня? Да, има такова нещо.
0 4039
Честита Нова Година! Знаем, че седмицата ти се вижда тежка, въпреки че тъкмо се връщаш от почивка. Нормално е. Предполагаме, че също като нас търсиш з..
05 Dec Повтарящи се сънища
0 857
Дали ще е кошмарът, в който те изпитват гол на дъската или пък сънят, в който си на тропическа ваканция с кокос в ръка, всички сме имали повтарящи се ..
16 Nov Как спим + тренировка за добро утро
0 2249
Как спим всъщност?Качественият сън не е важен само при смяна на времето, а целогодишно. За да подобрим съня си обаче, трябва първо да разберем как спи..
08 Nov (След)обедна сънливост
0 2646
Повечето от нас познават отблизо следобедния краш - времето, когато енергията ни спада и желанието за дрямка става почти непоносимо. Но какво всъщност..
Показани 1 от 12 | 75 (7 Страници)