Количка

Често задавани въпроси

Често задавани въпроси

Доставката на всички продукти isleep е напълно безплатна и експресна.
В София и големите градове поръчките се изпълняват в рамките на 24 часа, а в останалите населени места - до 48 часа.

При заявяване на поръчката наш служител ще уточни с теб удобен ден и 2-часов интервал (само за поръчки в София), в който да очакваш поръчаните продукти. Можеш да заявиш и отложена доставка - ако ти предстои ремонт, пътуване или по друга причина не искаш да получиш матрака си веднага.

Всички матраци пристигат опаковани на вакуумирано руло. При технологията на вакуумиране обемът на матраците се намалява с до 90%, а с това и необходимото гориво и отделяните вредни емисии за транспортирането им. Така освен изключително хигиенична среда за съхраняване на матраците, гарантираме и икономичен транспорт с грижа за околната среда.

Да, можеш да закупиш продуктите си на изплащане при изгодни условия, предоставени от Банка ДСК АД. Виж повече тук.


Продуктите в колекциите на isleep се изработват с майсторство във фабриката в Прато, Италия, от първокласни, устойчиво добити материали. Благодарение на постоянния стремеж към иновации и подобряване на съня и комфорта на клиентите, продуктите isleep следват най-новите технологии в бранша. Тестовете, проучванията и новите разработки, много от които са патентовани и сертифицирани, позволяват бранда да предложи несравнима, дългогодишна гаранция за качество. Гаранцията на продуктите е валидна само при правилна употреба и поддръжка на матрака. Виж пълните условия на гаранцията.


Продуктите на isleep можеш да намерите в над 300 магазина в страната, както и при нашите онлайн партньори.


Да, можеш да поръчаш продукт с нестандартни размери за следните модели матраци и топматраци. Цената за нестандартен размер се изчислява като умножиш площта (широчина по дължина) на матрака в метри по цената за кв.м, упомената в описанието на всеки матрак. Моделите могат да се изработят в нестандартни размери само при ширина по-голяма или равна на 120 см. Имай предвид, че нестандартните модели не се поддържат на склад и затова времето за тяхната доставка е удължено до 60 работни дни.Double Core е иновативна разработка, която позволява в един матрак да се съчетаят две различни твърдости. Ядрото на матрака (вътрешната му част) е разделено на две половини в един общ калъф. Всяка половина има две твърдости - средна и средно твърда. Завъртайки ядрата ще получиш три възможни комбинации за твърдост в един матрак - среден-среден, среднотвърд-среден или среднотвърд-среднотвърд. Матраците с технология Double Core са много добро решение за двойки, които имат различни предпочитания за твърдост на матрака.


Технология Double core е възможна при матраци с ширина по-голяма или равна на 150 см.


Виж моделите с технология Double Core.За да запазиш матрака си като нов дълги години, съветваме те винаги да използваш непромокаем протектор за матрак и подходяща подматрачна рамка. Тя позволява постоянен приток на въздух, възпрепятства задържането на влага, появата на мухъл и развитието на бактерии и алергени.

Виж още препоръки за правилна грижа за матрака.

Ако трябва да почистиш петно, използвай студена вода и щадящ препарат. Разпени хубаво и нанеси леко пяната само върху петното. Избърши леко с подходяща кърпа. Ако е необходимо, повтори. Не мокри текстила прекалено. Ако петното е упорито, занеси на сухо химическо чистене.

Можеш да получиш фактура за закупените от теб стоки. След като направиш поръчка с теб ще се свърже наш оператор за потвърждение. Ако желаеш да ти бъде издадена фактура, трябва да съобщиш необходимите данни на нашия служител. Фактурата ще ти бъде доставена заедно с поръчаните стоки или на място в някой от нашите физически магазини.

Основни фактори, определящи цената на матрака, са вложените материали и технологии, страната на производство и допълнителните предимства, като например височината и сваляемият калъф.

  • Материалите – висококачествените материали като мемори пяна, гел пяна, естествени материи и различни третировки на текстилите спомагат за спокойния и здравословен сън.
  • Височината – обикновено матраците с по-голяма височина имат ядро с няколко слоя пяна, повече заложени технологии и текстили с различни по вид третировки
  • Предимства – сваляемите калъфи, антиалергични текстили и др. се прилагат в изработката на продуктите и са отличителни предимства на висококачествения матрак.

Ако се колебаеш дали цената отговаря на стойността на продукта, провери гаранцията и допълнителните услуги, от които можеш да се възползваш – като безплатна доставка под формата на вакуумирано руло.

●   Усещането за мигновено отпускане – тялото ти ще се почувства удобно, веднага щом легнеш на матрака.

●   Правилната позиция на гръбначния стълб – когато лежиш настрани, гръбначният ти стълб трябва да е изправен.

●   Личните ти предпочитания – ако имаш специфични изисквания към матрака, сподели ги с консултантите в магазините. Например, ако страдаш от алергии, те могат да ти препоръчат матрак с антиалергичен текстил и обработка срещу бактерии и акари.

Попълни нашия тест за матраци, за да намериш най-подходящия модел, спрямо предпочитанията си.

Ако имаш проблем или въпрос, свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намираш неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържеш с нас.


Към този момент не предлагаме тест период за вече закупен матрак. Можеш да изпробваш различните ни модели при нашите партньори.


Често задавани въпроси