Количка

Блог RSS Абонамент

15 Jan Как да изберете възглавница?
0 29
За да се насладите на пълноценен сън, възглавницата и също толкова важна, колкото и матрака. Събрахме накуп няколко полезни съвета какво да съобразите..
02 Jan ЗАСЛУШАЙ СЕ И ISLEEP – ДОБЪР СЪН С ДОБРА КАУЗА!
0 32
Матраци и аксесоари за сън iSleep продължават успешното си партньорство с фондация „Заслушай се“ и през 2020 година. Екипът на iSleep застава зад идея..
29 Nov Напитките преди сън - кои помагат и кои вредят
0 23
Точно както има храни, които подпомагат или пречат на съня, също има и такива напитки.Напитки, които да избягвате преди сън:КафеЕдва ли е учудващо, че..
04 Nov Полезните и вредните храни преди лягане
0 17
Похапването нощем има лоша репутация и се свързва с качване на килограми, неспокоен сън, трудно събуждане и др. Това е факт за някои типове храни. Дру..
31 Oct Мантри за по-лесно заспиване
0 17
Доказано е, че медитативните практики могат да повлияят положително на съня и са благоприятни при разстройства като инсомнията. При редовно практикува..
09 Oct Наръчник за избор на матрак
0 16
Здравословният сън е предпоставка за по-качествен и пълноценен живот. За да спите добре, матракът е особено важен и с няколко лесни стъпки може да се ..
20 Sep Част 2: Кажи ми как спиш и ще ти кажа какъв си...добре, ами ако сме двама?
0 14
През юни ви споделихме какво показват за характера различните пози на сън. Сега ще разгледаме и позициите, в които спят двойките и какво говори това з..
05 Sep Приложенията, които ви помагат да живеете по-здравословно
0 18
Нововъведения в света на дигиталните технологии позволяват все по-лесно да следим всякакви неща за себе си - от това по колко крачки на ден правим до ..
29 Aug Говорене на сън и то - на чужд език!
0 16
Сомнилоквия или говорене насън се нарича състоянието на издаване на звуци или говорене в заспало състояние. Казаното може да варира от тихо “мрънкане ..
08 Aug Сънуват ли животните?
0 13
Чудили ли сте се някога дали домашният Ви любимец сънува? Ако да - какво точно вижда?В миналото, древногръцкият философ Аристотел задава същия въпрос ..
22 Jul Спокоен сън през лятото с матрак с охлаждащ текстил
0 14
През юли лятото е в разгара си и температурите, дори и през нощта, остават високи. Това е чудесно за приятни вечерни разходки, но по-топлото време мож..
20 Jul Кажи ми как спиш и ще ти кажа какъв си
0 19
Докато сме будни през деня лесно можем да контролираме емоциите си и дори да прикриваме истинската си същност. Докато спим обаче, тялото ни “говори” с..
Показани 1 от 12 | 25 (3 Страници)