Количка

Блог RSS Абонамент

29 May Студена възглавница за късмет
0 99
Възглавницата ти носи комфорт всяка нощ..но замисляш ли, че тя е почти напълно игнорирана през деня? А знаеш ли, че има и специален ден, който чества ..
24 May Дракула и съня
0 243
Всички сме чували за Дракула или имаме поне бегла представа какво е страшното в него. Но вампирът на Стокър представлява и нещо друго, което е останал..
16 May Спахте ли добре? Епизод 2: Сънят и физическото ни състояние
0 349
Споделяме с вас епизод 2 от видеокаста "Спахте ли добре" в партньорство с агенция Pragmatica и Дневник. От доц. д-р Ранков и Руми Илиева, фитнес инстр..
03 May Защо дъждът ни приспива?
0 617
Повечето хора (ние сме едни от тях) се вълнуват, когато вали вечер, защото вярват, че дъждът ще им осигури по-добър сън, по-качествена почивка. И това..
27 Apr Спахте ли добре? Епизод 1: Как спят българите (видеокаст)
0 517
- Какво означава проблемен и качествен сън;- Как влияе сънят върху психоемоционалното ни състояние, хранителните навици, физическата активност, хронич..
21 Apr Няколко начина, по които сънят ти помага да бъдеш по-креативен
0 152
В днешната статия, посветена на деня на креативността и иновативността, разглеждаме няколко начина, по които сънят може да ти помогне за стимулиране н..
11 Apr Неспокоен сън и как да се справиш с него?
0 1102
Повечето хора са се сблъсквали с неспокоен сън поне веднъж в живота си. Независимо дали говорим за често будене, сънуване на кошмари, трудно заспиване..
24 Mar Смяната на времето и как да се пребориш с пролетната умора
0 477
Отново дойде моментът за смяна на часовника. Пролетта е тук, местим стрелките напред и се награждаваме с един час повече дневна светлина за следващите..
17 Mar Kakspim.bg: първото национално представително проучване за съня на българите
0 1300
17.03 е Световният ден на съня, който отбелязва ползите от добрия сън и ни провокира да спрем и да помислим за навиците си, да преценим доколко те вли..
01 Mar Йога за по-добър сън
0 510
Популярността на йога последните години е все по-голяма. И не е случайно - йога помага не само на физическото тяло да се чувства по-добре, да се разте..
14 Feb По-добър сън = по-позитивен живот
0 318
Време е, вече и научно доказано, да започнем да си лягаме по-рано, както отдавна си обещаваме. Ново изследване показва, че хората, които спят повече, ..
05 Dec Вземи твоето ексклузивно худи с вградена възглавница
0 117
Този сезон, уютното е още по-уютно. С The Hug Dealer >> супер лимитирана серия худи от gledam.bg x isleep, с вградена възглавница* в качулката, за да..
Показани 1 от 12 | 56 (5 Страници)