Galaxy - изящен матрак за страхотен сън

 

Флагманът на колекцията матраци на isleep - Galaxy - е тук, за да отговори на всичките ви нужди!

Моделът е произведен в Италия и може да се похвали с многослойно ядро с няколко вида пяна, Double Core технология, стилен дизайн и нежен текстил с евкалиптови влакна.

Galaxy съчетана различни нива на твърдост и е идеален за двойките, които имат различни предпочитания. Технологията Double Core е иновация, която позволява в един общ калъф да се съберат две отделни ядра. Всяко от ядрата/половините на матрака може да се завърта и обръща и така вие и партньорът ви да изберете на каква твърдост да спите.


Как работи Double Core в 5 лесни стъпки 

• Разкопчайте ципа на калъфа по цялата обиколка на матрака и извадете ядрото.

• Завъртете вашата половина така, че предпочитаната от вас твърдост да е от горната страна.

• Повторете същото с другата половина според предпочитанията на вашия партньор.

• Затворете калъфа.

• Насладете се на приятен и здравословен сън.

Чрез въртенето на двете ядра може да получите 3 различни комбинации за двете половини: меко/меко, средно/меко, средно/средно усещане.


Ядрото

на Galaxy е съставено от три вида пяна:

• Високоеластична пяна - предоставя стабилна опора в основните точки на контакт с матрака – рамене, таз и крака. Осигурява правилна позиция на сън с изправен гръбначен стълб, без изкривявания и усуквания.

• Мека еластична пяна – допринася за по-мекото усещане на матрака в първи момент на лягане.

• Мемори пяна - помага да се намери най-удобната позиция за сън максимално бързо. Мемори пяната на isleep е високоеластичен материал, който реагира първо на тежест и после на топлина. Това позволява да усещате матрака си по един и същ начин, независимо от сезона и температурата в помещението.

 

Допълнителни екстри:

Калъфът с цип е от две части и се отделя и почиства лесно. Може да се използва като преносим топматрак от 3 см мемори пяна. Така можете да вземете малко парченце комфорт със себе си, където и да се намирате.

Текстилът на матрака е изключително нежен към кожата и с антиалергични свойства.

Важно е матракът да е удобен, но за да бъде сънят ви спокоен и пълноценен през всичките 25 години на неговата гаранция, го съчетайте с подходяща възглавница и аксесоари. Вземете го с безплатна доставка, опция доставка в същия ден за гр.София или пък на изплащане с нашата лизингова оферта.

 

Вижте модела