Как помагаш на на Академия за глухи деца "Анди и Ая"? 

isleep поддържа дългогодишно партньорство с Академия за глухи деца "Анди и Ая", защото вярваме, че всички деца имат право на равен шанс за развитие и образование, независимо от физическите си дадености. "Анди и Ая" е мястото, където децата с увреден слух учат и се вдъхновяват чрез преживяване и игра. 

И този юни, месецът на децата,  10лв. от всеки закупен матрак isleep са дарение за Академията.


Академията и децата

Академията е мястото,  където децата да развиват личния си потенциал, да се вдъхновят и, не на последно място - да придобият увереност и самочувствие. Там се  прилага иновативни образователни подходи, които развиват комуникативните умения и логическото мислене. Обучението се заплаща само частично от родителите и се субсидира от дарения  и приходите от продукти с кауза се инвестират целево в развитието на Академията.

Децата с увреден слух посрещат всеки чуден ден с жестове. През юни можеш да учиш заедно с нас техния език, за да ти разкажат за своите мечти, игри и приятели.
Виж повече за тях на нашата специална страница - https://isleep.bg/andy-aya


Как помагаш ти на Академията?

  • Твоето участие от значение! 10 лв. от всяка покупка на матрак isleep са дарение за Академията и през първите месеци на 2022 г., благодарение на твоите поръчки, са осигурени:
    Уроци и курсове на стойност над 2000 лв.
  • Изработване на онлайн материали и игри за повече от 3000 лв.


Без твоето дарение, това развитие не би било възможно. С парите са осигурени още:

  • оборудване и обзавеждане
  • дървени образователни игри
  • софтуери, подпомагащи обучението
  • книги, канцеларски материали и играчки


Академията е мястото, където децата развиват талантите си и растат заобиколени от своите приятели и връстници. Там те посрещат всеки нов ден, следват мечтите си и се чувстват свободни да общуват. Средствата от кампанията ще бъдат вложени още в развитието на децата в областта на роботиката, компютри и комуникационни умения, привличане на допълнителни специалисти, повишаване на квалификацията на преподавателите, разработване на нови методики за обучение.


Избери своя италиански матрак с 25 години гаранция днес - стани част от голямото семейство на isleep и дай своята подкрепа за каузата на глухите деца в България!