isleep отново застава зад Академия за глухи деца "Анди и Ая"


В isleep  вярваме, че всяко дете трябва да получи шанс за развитие чрез достъп до добро образование. Затова, за трета година, подкрепяме Академията „Анди и Ая”, в която деца с увреден слух учат и се вдъхновяват чрез преживяване и игра. През октомври, 10 лв. от стойността на всеки закупен матрак, ще бъдат дарени на Академията.

Академията

Академията “Анди и Ая” е създадена през 2017 г. и основната й мисия е да бъде място, където децата да развиват личния си потенциал, да се вдъхновят и, не на последно място - да придобият увереност и самочувствие.

Академията прилага иновативни образователни подходи, които развиват комуникативните умения и логическото мислене на децата. Към момента в Академията се обучават над 40 деца на всякаква възраст.

Обучението се заплаща само частично от родителите и се субсидира от дарения и допълнителна търговска дейност. Събраните дарения и приходите от продукти с кауза се инвестират целево в развитието на Академията.

Чудните деца

Децата с увреден слух посрещат всеки чуден ден с жестове. Този месец можеш да учиш заедно с нас техния език, за да ти разкажат за своите мечти, игри и приятели.

Виж повече за тях на нашата специална страница - https://isleep.bg/andy-aya

Стани част от магията

Академията е мястото, където децата развиват талантите си и растат заобиколени от своите приятели и връстници. Там те посрещат всеки нов ден, следват мечтите си и се чувстват свободни да общуват. Средствата от кампанията ще бъдат вложени в развитието на децата в областта на роботиката, компютри и комуникационни умения, привличане на допълнителни специалисти, повишаване на квалификацията на преподавателите, разработване на нови методики за обучение, закупуване на оборудване и помощни средства, разработване на образователни ресурси и материали.


Избери своя италиански матрак с 25 години гаранция днес - стани част от голямото семейство на isleep и дай своята подкрепа за каузата на глухите деца в България!