Количка

Услуги и предимства

Добрият сън не може да чака. Затова ние ще доставим безплатно избраните от вас продукти до дома ви. 

Доставката в София и областните градове се осъществява в рамките на 24 часа в работни дни и в събота и до 48 часа в другите населени места в страната.

Изберете своя нов мечтан матрак и го вземете още сега благодарение на специалната ни лизингова оферта:

  • 0% лихва за целия период
  • 0 лв. първоначална вноска
  • 0% ГПР и допълнителни такси
  • 10 равни вноски за 10 месеца

Финансовата услуга се предоставя от Уникредит Лизинг. За да кандидатствате, е нужно да предоставите единствено лична карта, а одобрението се получава в рамките на 10 минути.
Услугата не се комбинира с текущи промоции.

Иновативните технологии, вложени в изработката на матраците, обещават постоянен и оптимален комфорт по време на сън, нощ след нощ. Всеки матрак iSleep има 25 години гаранция – доказателство за високо качество и дълготрайност, на които може да разчитате.

iSleep достига до вас чрез доверени, дългогодишни партньори. Мрежата от над 300 магазина в цялата страна ви позволява да изпробвате всички продукти близо до вас. Намерете най-близкия обект до вас тук

Бързото и точно обслужване е толкова важно, колкото качествените и иновативни продукти. Затова освен безплатна експресна доставка, ние ви гарантираме и че избраният от вас продукт* на iSleep е наличен и няма да се наложи да го чакате.

В случай, че поръчаният продукт не е наличен за доставка в потвърдения с магазина ден за доставка, ние ще ви компенсираме с 10% от цената на модела. Отстъпката по програма „Винаги налични“ ще се добави като допълнителна към обявената за периода отстъпка на избрания модел.

** Програма „Винаги налични“ е валидна за стандартни размери матраци, топматраци, бебешки матраци и възглавници. Матраци и топматраци в нестандартни размери се произвеждат по заявка и се доставят в срок от 30 до 45 работни дни.