Новата учебна година вече чука на вратата, а с нея и старите приятелства и новите предизвикателства. Събрахме няколко полезни съвета за по-спокойни и успешни ученици и техните родители.

Фиксирайте време за всяка дейност

На повечето деца се отразява добре да имат ясно разграничени периоди от деня, отдадени на различните дейности. Неслучайно и учебната програма се определя веднъж и после остава същата с течение на срока. Рутината прави дните лесно предвидими и сваля напрежението както от децата, така и от родителите. Повтаряемите действия както в учебен план, така и след уроците, помагат да децата да са по-спокойни и да усвояват нови знания по-лесно. Време за писане на домашни, за почивка и игра, както и време за лягане ще улеснят и вас, тъй като можете да планирате своите задължения с по-голяма точност.

Качествен сън

Не на последно място - сънят. Пълноценният сън е особено важен за децата за да бъдат здрави и да растат, както и за да могат да се справят доре в училище. По време на сън мозъкът “архивира” насъбраната през деня информация. Добрата почивка гарантира концентрация и енергия през деня, както и подобрява паметта.
Моделите матраци като CoolComfort, SilverPlus и Duosense осигуряват среднотвърда опора, напълно подходяща за деца и тийнейджъри. Текстилите на всички модели са антиалергични и са подходящи дори за чувствителна кожа.


CoolComfort е с ядро от 100% високоеластична пяна и е облечено със сваляем, проветрив, вътрешен калъф с цип, който може да се пере в домашни условия.

 • Външен калъф с добавен слой мемори пяна - отпускане още в първите минути от лягането.
 • Горна част - преносим топматрак от 100% мемори пяна.
 • CoolSensation текстил с охлаждащо действие срещу изпотяване.

 • DuoSense е идеален бюджетен избор, съчетаващ две твърдости в един матрак и ортопедична опора.

 • От по-меката страна на матрака са добавени 3 см мека пяна за търсещите стабилна ортопедична опора при спане настрани.
 • От другата страна - усещането е за твърда ортопедична основа и стабилна опора на цялото тяло за позиция на сън по гръб.
 • Ядро от 16 см пяна с дълготрайна еластичност, устойчива на натиск, не се деформира.

 • SilverPlus има ядро от три вида пяна, съчетани, за да предоставят средна по твърдост опора на тялото.

 • От едната страна на калъфа - допълнителен слой мемори пяна, за бързо намиране на най-удобната позиция за сън.
 • Текстил, обработен със сребърни йони с антибактериално и антиалергично действие.
 • Възможност за 4 различни твърдости, спрямо лицето на матрака и страната на калъфа.

 • Не забравяйте да се забавлявате

  Учебната година има един основен фокус - ученето, но това далеч не е всичко, от което има нужда едно дете. Времето за игри и почивка е също толкова важно. Независимо дали обичайно прекарвате времето си в организирани игри или обичате да измисляте свои, разнообразни занимания с малките са от ползва и на тях, и на вас. Използвайте часовете, свободни от домашни и подготовка, за да стимулирате детето да се развива в различни насоки. Ако има влечение към спортове или изкуства, нека се занимава с тях, вкъщи или на курсове и тренировки. Осигурете и пространство за релакс и тихи занимания и вкъщи.


  Заповядайте в над 300 магазина на наши партньори в цялата страна и изберете най-доброто за съня на вашето дете сега!
  Вземете детето със себе си и заедно тествайте матраци и различни комбинации с аксесоари и възглавници, за да намерите най-удобните.